Prodata fabrika čipsa

Bez autora
Sep 16 2012

Čačanska fabrika za proizvodnju čipsa “Slap Group”, koja je dve godine u stečaju, prodata je za milion evra. Kupci su advokat iz Beograda Tomislav Pajević i biznismeni Vlatko Barbarić iz Čitluka i Žarko Dragićević iz Gacka. Novi vlasnici su čačansku fabriku, čija je prvobitna vrednost procenjena na 3, 61 miliona evra, kupili za milion evra. Kupili su 4,3 hektara zemljišta, 12.000 kvadratnih metara halskog i kancelarijskog prostora, kao i tri linije za proizvodnju čipsa, pirea i flipsa. Predsednik gradskog veća sindikata Slobodan Jelić očekuje da se sa kupcima i čelnicima grada dogovori o pokretanju proizvodnje što pre u ovom, nekadašnjem čačanskom gigantu, kako bi se zaposlilo što više ljudi. Čipsara je privatizovana 2005. godine kada ju je kupio biznismen Slavišsa Purić, a ime fabrike promenjeno u “Slap Group”.

Prodata fabrika čipsaČačanska fabrika za proizvodnju čipsa “Slap Group”, koja je dve godine u stečaju, prodata je za milion evra. To je Tanjugu potvrdio predsednik gradskog veća sindikata Slobodan Jelić.

Prema njegovim rečima, kupci su advokat iz Beograda Tomislav Pajević i biznismeni Vlatko Barbarić iz Čitluka i Žarko Dragićević iz Gacka.

Novi vlasnici su čačansku fabriku, čija je prvobitna vrednost procenjena na 3, 61 miliona evra, kupili za milion evra. Kupili su 4,3 hektara zemljišta, 12.000 kvadratnih metara halskog i kancelarijskog prostora, kao i tri linije za proizvodnju čipsa, pirea i flipsa, prenosi Tanjug.

Jelić očekuje da se sa kupcima i čelnicima grada dogovori o pokretanju proizvodnje što pre u ovom, nekadašnjem čačanskom gigantu, kako bi se zaposlilo što više ljudi.

Čipsara je privatizovana 2005. godine kada ju je kupio biznismen Slavišsa Purić, a ime fabrike promenjeno u “Slap Group”.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik